| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Eugenia Vizitator
|
Trimis: Joi Oct 25, 2007 7:03 pm Titlul subiectului: acord asociatie |
|
|
Buna ziua,
Am si eu o mare problema:
- am cumparat un apartament pe firma;
- doresc sa infiintez un punct de lucru;
- pentru a declara punctul de lucru la Registrul Comertului am nevoie de acordul vecinilor si semnatura asociatiei de proprietari;
- toti vecinii sunt de acord cu exceptia presedintei de bloc , tatal ei locuind deasupra apartamentului nostru;
- ne conditioneaza sa renovam scara blocului , sa dam bani fapt pe care l-am acceptat pana la urma;
-dupa toate acestea ne conditioneaza in continuare;
- mentionez ca in acest apartament mai exista un sediu de firma al fostului proprietar;
Ce este de facut in aceasta situatie?
Va multumesc |
|
| Sus |
|
 |
avocatjalba Site Admin
Data înscrierii: 27/Oct/2005 Mesaje: 583 Locație: Bucuresti, Telefoane contact : 021 321 65 12 , 0723 666 816, 0744 300 828
|
Trimis: Joi Oct 25, 2007 10:38 pm Titlul subiectului: acord asociatie |
|
|
Stimata Vizitatoare,
Va rog frumos sa ma sunati de L-V intre orele 10.30-18.30 deoarece situatia este destul complicata si in discutia noastra este nevoie de un dialog direct;
Pentru mai multe amanunte sunati-ne la unul din telefoanele 321.65.12, 0723.666.816, 0744.300.828.
Cu stima Av.Jalba Mihai Narciss
www.infiintarisocietati.ro |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|