Pagina de start a forumului forum.infiintarisocietati.ro www.infiintarisocietati.ro
Cu noi incepe afacerea dumneavoastra

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

adresa sediu social - infiintare srl

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.infiintarisocietati.ro -> Sediu social sau secundar
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
dangrosu
Vizitator

MesajTrimis: Joi Ian 26, 2006 2:12 pm    Titlul subiectului: adresa sediu social - infiintare srl Răspunde cu citat (quote)

Vreau sa imi infiintez un SRL si ma intereseaza un detaliu referitor la sediu.
Eu de catva timp (luni) stau in Bucuresti. Dar in acte e trecut ca inca mai locuiesc in Piatra Neamt.
Sediul vreau sa fie apartamentul parintilor.
Intrebarea e daca e mai bine sa infiintez firma la Piatra Neamt sau la Bucuresti ? Cum e mai usor ? Pot sa fac infiintarea prin orice avocat din tara sau e mai bine sa merg in P.Neamt pentru ca dureaza mai putin (ma refer la expedierea actelor...) .
Daca e infiintata in P.Neamt trebuie ca de fiecare data cand se face vre-o modificare la registrul comertului , la finante, sau toate actele si hartogaraia sa fie depusa la P. Neamt ? Se poate face asta din orice oras ?

Inca o intrebare : daca sediul e un apartament de bloc treuie ca sa am acordul scris al tuturor locatarilor blocului sau doar al majoritatii ?

Va multumesc.
Dan.
Sus
avocatjalba
Site Admin

Data înscrierii: 27/Oct/2005
Locație: Bucuresti, Telefoane contact : 021 321 65 12 , 0723 666 816, 0744 300 828

MesajTrimis: Joi Ian 26, 2006 8:51 pm    Titlul subiectului: adresa sediu social - infiintare srl Răspunde cu citat (quote)

De preferat este sa faceti firma in Bucuresti (insa este necesar sa aveti un spatiu pentru sediu social in Bucuresti).Daca sediul firmei va fi in alt judet inregistrarea fimei si orice modificari ulterioare se vor face la Registrul Comertului din acel judet. La fel si cu partea contabila care tine de administratia financiara din acel judet. Peste tot termenul de infiintare este acelasi. Daca sediul va fi la bloc va fi nevoie de acordul asociatiei de locatari si acordul a patru vecini.

Pentru mai multe amanunte si o eventuala programare sunati-ne la unul din telefoanele 321.65.12, 0723.666.816, 0744.300.828 sau lasati-ne noua un numar de telefon fix si va vom contacta noi.

Cu stima Av.Jalba Mihai Narciss.

Ultima modificare efectuată de către avocatjalba la Mar Iun 13, 2006 12:47 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
Rator I
Vizitator

MesajTrimis: Lun Mai 22, 2006 6:53 am    Titlul subiectului: infiintare microintreprindere, SRL Răspunde cu citat (quote)

Doresc sa infintez o societate comerciala cu activitate in domeniul tipografic (o microtipografie mai exact). Aceasta societate urmeaza sa functioneze in garajul din curtea casei in care locuiesc. Echipamentele sunt putin pretentioase (practic un calculator, o imprimanta performanta, un scaner, un cutter plotter). Casa imi apartine. Intrebarile mele sunt:

1. Sediul firmei si punctul de productie pot coincide ?? Intrucat doresc sa si comercializez direct cateva din produse, doresc sa infintez si un magazin virtual, tot la acest sediu, este posibil ??
2. Este nevoie sa inchei un contract eu cu mine ca proprietar al locuintei si patron al firmei ??
3. Ce autorizatii imi sunt necesare pentru a realiza acest plan ??
4. Este indicat sa infintez firma in acest moment, adica cu circa sase saptamani inainte ca spatiul in care va functiona tipografia sa fie complet amenajat in vederea preluarii acestei activitati, sau este mai bine sa astept terminarea acestor lucrari mai inainte ca sa infiintez societatea ??
5. Care este cea mai avantajoasa forma de organizare a societatii pentru activitatea pe care doresc sa o desfasor ?? SRL, Microintreprindere ?? Estimez ca societatea sa aiba in prima faza doar doi angajati.
Sus
avocatjalba
Site Admin

Data înscrierii: 27/Oct/2005
Locație: Bucuresti, Telefoane contact : 021 321 65 12 , 0723 666 816, 0744 300 828

MesajTrimis: Lun Mai 22, 2006 9:29 pm    Titlul subiectului: infiintare microintreprindere, SRL Răspunde cu citat (quote)

Iata raspunsurile la intrebarile d-voastra:

1. Da, sediul firmei si punctul de productie pot coincide; la fel si un magazin virtual la acelasi sediu;

2. Este nevoie sa incheiati un contract de inchiriere sau de comodat intre d-voastra ca proprietar si viitoarea d-voastra firma;

3. Sunt necesare cele cinci autorizatii clasice (Mediu, PSI, Protectia Muncii, Sanitar si Veterinar care acum imbraca forma unui certificat constatator;

4. Da, este indicat deoarece pana terminati cu firma, contul la banca, pana achizitionati facturile trece cam aproximativ 1 luna;

5. Referitor la forma de organizare a societatii vom discuta pe larg la cabinetul nostru, aceasta in cazul in care veti apela la serviciile noastre;

Pentru mai multe amanunte si o eventuala programare sunati-ne la unul din telefoanele 321.65.12, 0723.666.816, 0744.300.828 sau scrieti-ne la pagina CONTACT de pe situl nostru www.infiintarisocietati.ro sau pe mail la office@infiintarisocietati.ro;

Cu stima Av.Jalba Mihai Narciss
www.infiintarisocietati.ro
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.infiintarisocietati.ro -> Sediu social sau secundar Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum