Pagina de start a forumului forum.infiintarisocietati.ro www.infiintarisocietati.ro
Cu noi incepe afacerea dumneavoastra

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Asociat sau colaborator?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.infiintarisocietati.ro -> Aici puteti pune intrebari sau puteti aborda orice subiect legat de infiintarea sau modificarea unei societati comerciale !
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
elenuca

Data înscrierii: 22/Sep/2008

MesajTrimis: Mar Sep 23, 2008 6:31 am    Titlul subiectului: Asociat sau colaborator? Răspunde cu citat (quote)

Mi s-a propus sa lucrez intr-o firma de proiectare, in urma unor contracte obtinute in domeniul de alimentari cu apa si mi s-a spus ca tot profitul obtinut va fi impartit intre mine si cei doi asociati. asta inseamna ca trebuie sa devin si eu asociat? sau poate exista un contract de colaborare care sa justifice asta? Daca ar trebui sa devin asociat al firmei, cum ar trebui sa procedez?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
avocatjalba
Site Admin

Data înscrierii: 27/Oct/2005
Locație: Bucuresti, Telefoane contact : 021 321 65 12 , 0723 666 816, 0744 300 828

MesajTrimis: Mar Sep 23, 2008 10:10 am    Titlul subiectului: Re: Asociat sau colaborator? Răspunde cu citat (quote)

Stimata Vizitatoare,

Se poate si o colaborare dar nu cred ca este indicat deoarece nu puteti sa-i controlati pe ceilalti doi asociati referitor la sumele care vor intra in firma; este de preferat sa deveniti asociata - aceasta operatiune se numeste cesiune de parti sociale si se poate face de catre un avocat, notar sau chiar de d-voastra daca va pricepeti ( dupa ce se redacteaza toate actele necesare acestei modificari se vor depune la Registrul Comertului din Judetul in care are firma sediul social).

Cu stima Av.Jalba Mihai Narciss
www.infiintarisocietati.ro

Cabinet de Avocat " Jalba Mihai Narciss''
Adresa : Bucuresti, Str.Emil Girleanu nr.6, Bl.V52C, Sc.1, Et.3, Ap.11, interfon 111, Sector 3
Telefoane : 021 321 65 12 , 0723 666 816, 0744 300 828;
Fax: 021 326 57 75
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.infiintarisocietati.ro -> Aici puteti pune intrebari sau puteti aborda orice subiect legat de infiintarea sau modificarea unei societati comerciale ! Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum