| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
costi_carip
Data înscrierii: 25/Apr/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Joi Iun 21, 2007 10:18 pm Titlul subiectului: Cheltuieli cu un angajat |
|
|
Buna dimineata.
Am si eu o nelamurire.
Sa presupun ca as avea o firma si un angajat, caruia as vrea sa-i fac carte de munca, cu un salariu net de 700 RON.
Intrebarea ar fi, cat trebuie sa plateasca firma impozit catre stat pentru acest angajat?
Va sunt recunoscator si pentru lamuriri suplimentare.
A doua intrebare ar fi:
Pot fi angajat la propria mea societate?
Multumesv mult.
Toate bune |
|
| Sus |
|
 |
avocatjalba Site Admin
Data înscrierii: 27/Oct/2005 Mesaje: 583 Locație: Bucuresti, Telefoane contact : 021 321 65 12 , 0723 666 816, 0744 300 828
|
Trimis: Sâm Iun 23, 2007 8:18 am Titlul subiectului: cheltuieli cu un angajat |
|
|
Stimate Vizitator,
Referitor la intrebarea privind impozitul pe suma de 700 lei aceasta este o intrebare la care ar trebui sa va raspunda un contabil; legat de a doua intrebare pot sa va spun ca daca veti fi asociat unic si administrator unic nu va puteti introduce cartea de munca la propria firma - insa daca va mai numiti si un alt administrator in afara de d-voastra sau mai cooptati inca un asociat astfel va puteti introduce cartea de munca la firma d-voastra;
Cu stima av.Jalba Mihai Narciss
www.infiintarisocietati.ro |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|