| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Costi
Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Iun 05, 2007 2:35 pm Titlul subiectului: Cum dizolv o firma cu 2 actionari? |
|
|
Buna Ziua d-le avocat,
Sunt administrator la un S.A. impreuna cu un prieten. Acum firma nu isi mai are rostul, si intrebarea mea este.....Care ar fi etapele sau macar inceputul pentru a scapa de firma(sunt la zi cu toate documentele contabile, nu am datorii), si cam care ar fi costrurile sau adresele unde ar trebui sa umblu, macar cele de inceput, pentru ca mai incolo incep sa se lege dar nu stiu de unde sa incep. |
|
| Sus |
|
 |
avocatjalba Site Admin
Data înscrierii: 27/Oct/2005 Mesaje: 583 Locație: Bucuresti, Telefoane contact : 021 321 65 12 , 0723 666 816, 0744 300 828
|
Trimis: Mar Iun 05, 2007 4:09 pm Titlul subiectului: Cum dizolv o firma cu 2 actionari? |
|
|
Stimate Domn,
Primul pas pentru a dizolva aceasta societate este sa convocati Adunarea Generala a Actionarilor avand pe ordinea de zi dizolvarea societatii; va rugam frumos deoarece este o procedura foarte complexa sa ne sunati pentru amanunte la unul din numerele de telefon de mai jos:
Telefoanele noastre : 321.65.12, 0723.666.816, 0744.300.828.
Cu stima av.Jalba Mihai Narciss
www.infiintarisocietati.ro |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|