Pagina de start a forumului forum.infiintarisocietati.ro www.infiintarisocietati.ro
Cu noi incepe afacerea dumneavoastra

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

dizolvare firma

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.infiintarisocietati.ro -> Cum se face dizolvarea, lichidarea sau radierea unei firme ?
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
anonim
Vizitator

MesajTrimis: Dum Iun 01, 2008 6:16 pm    Titlul subiectului: dizolvare firma Răspunde cu citat (quote)

Buna seara d-le avocat,
se poate dizolva o firma S.R.L fara acordul unuia dintre actionari?
este vorba despre o firma cu 3 actionari....imi pot pierde partea de 30% fara acordul meu?...cu alte cuv pot fi dat afara din firma fara stiinta mea?si ce trebuie facut pentru a-mi primi partea?
Sus
avocatjalba
Site Admin

Data înscrierii: 27/Oct/2005
Locație: Bucuresti, Telefoane contact : 021 321 65 12 , 0723 666 816, 0744 300 828

MesajTrimis: Lun Iun 02, 2008 3:11 pm    Titlul subiectului: dizolvare firma Răspunde cu citat (quote)

Stimate Vizitator,

Nu, nu se poate cesiona sau dizolva o firma fara acordul unuia dintre asociati ( singura modalitate ar fi ca dizolvarea sa se faca pe cale judecatoreasca in cazul in care asociatii nu se inteleg ); dupa cum v-am precizat si mai sus nu puteti fi data afara fara acordul d-voastra decat pe cale judecatoreasca; nu inteleg la ce parte va referiti - la dividendele care vi se cuvin proportional cu cota de 30% pe care o detineti ? Oricum acest aspect trebuie sa-l discutati cu contabilul d-voastra.

Cu stima Av.Jalba Mihai Narciss
www.infiintarisocietati.ro

Cabinet de Avocat " Jalba Mihai Narciss''
Adresa : Bucuresti, Str.Emil Girleanu nr.6, Bl.V52C, Sc.1, Et.3, Ap.11, interfon 111, Sector 3
Telefoane : 021 321 65 12 , 0723 666 816, 0744 300 828;
Fax: 021 326 57 75
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.infiintarisocietati.ro -> Cum se face dizolvarea, lichidarea sau radierea unei firme ? Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum