| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
CRISTI CIOLOCA Vizitator
|
Trimis: Joi Sep 27, 2007 9:09 pm Titlul subiectului: DORESC SA INFIINTEZ UN SRL (VANZARE MOBILA SI PRODUCTIE) |
|
|
AS DORI SA STIU CE PASI TREBUIE SA URMEZ PENTRU INFINTAREA UNUI SRL VANZARE MOBILA SI DACA POT SI PRODUCE SI CE DOMENIU DE ACTIVITATE (COD CAEN)TREBUIE PUS SI DACA PE ACEASI SOCIETATE POT FACE SI ACTIVITATE DE AMENEJARI INTERIOARE .
VA MULTUMESC ANTICIPAT |
|
| Sus |
|
 |
avocatjalba Site Admin
Data înscrierii: 27/Oct/2005 Mesaje: 583 Locație: Bucuresti, Telefoane contact : 021 321 65 12 , 0723 666 816, 0744 300 828
|
Trimis: Vin Sep 28, 2007 9:12 pm Titlul subiectului: DORESC SA INFIINTEZ UN SRL (VANZARE MOBILA SI PRODUCTIE) |
|
|
Stimate Domn Cristi Cioloca,
Inainte de a va raspunde am si eu o intrebare; ma intrebati ce pasi trebuie sa urmati in cazul in care va faceti firma singur ? sau prin prin intermediul cabinetului nostru ? (noi va putem ajuta numai daca sediul firmei va fi in Bucuresti sau in Jud.Ilfov); in functie de raspunsul d-voastra va voi trimite detaliat amanuntele solicitate;
Cu stima av.Jalba Mihai Narciss
www.infiintarisocietati.ro |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|