Pagina de start a forumului forum.infiintarisocietati.ro www.infiintarisocietati.ro
Cu noi incepe afacerea dumneavoastra

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Firma de servicii pe internet

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.infiintarisocietati.ro -> Cum infiintez o firma ?
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
cristian_dragnea

Data înscrierii: 27/Mai/2007

MesajTrimis: Dum Mai 27, 2007 7:34 pm    Titlul subiectului: Firma de servicii pe internet Răspunde cu citat (quote)

Buna ziua!!!

Am citit intrebarile puse de alti membrii pe forum cu privire la infiintarile de societati comerciale avand activitatea in domeniul informaticii insa am ramas cu cateva nelamuriri:

Am inteles ca pentru studenti (ca si mine de altfel) se fac reduceri in cazul infiintarii unei firme, astfel ca aceste costuri ajung in jurul a 1200 RON, insa dupa ce firma este creata, se platesc taxe lunare, si cat pot fi ele de mari (in cazul in care sunt)?

Cati membrii trebuie sa contina firma pentru a putea fi realizata (ma refer la S.R.L.), si cat m-ar costa realizarea unui S.A. (desigur si cati membrii sunt necesari pentru S.A. Very Happy )?

Daca realizez site-uri web si web designing, cat voi plati la stat TVA, 2% sau 16% pentru produsele si tranzactiile efectuate?

Sponsorizarile catre firma mea (direct catre aceasta sau catre un site de-al meu) necesita un regim special?

Cum pot afla intr-un plan centralizat global daca nu cumva numele firmei mele exista deja in alta tara sau tot in Romania (si pot fi dat in judecata de catre posesorul respectivului nume de inregistrare)?

Si in ultimul rand (scuzati-ma pentru numarul mare de intrebari, dar sunt incepator in afaceri Very Happy ):

Exista vreun procedeu special pentru inregistrarea unui logo de "marca inregistrata", si cat m-ar costa (sau este inclus in pretul fondarii firmei)?

Sunt sigur ca vom colabora in curand pentru realizarea firmei mele.

Va multumesc si va doresc o zi buna!!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
avocatjalba
Site Admin

Data înscrierii: 27/Oct/2005
Locație: Bucuresti, Telefoane contact : 021 321 65 12 , 0723 666 816, 0744 300 828

MesajTrimis: Lun Mai 28, 2007 9:55 pm    Titlul subiectului: Firma de servicii pe internet Răspunde cu citat (quote)

Stimate Vizitator,

Incep prin a va spune ca intr-adevar ati pus prea multe intrebari si pentru a va raspunde detaliat nu pot face acest lucru in scris (motivul este acela ca timpul nu imi permite acest lucru); sper sa nu va suparati si sa intelegeti situatia;

Va rog frumos sunati-ma la unul din telefoanele de mai jos si o sa va raspund
cu promtitudine in cel mai mic detaliu.

Telefoanele noastre 021.321.65.12, 0723.666.816, 0744.300.828.

Cu stima av.Jalba Mihai Narciss
www.infiintarisocietati.ro
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.infiintarisocietati.ro -> Cum infiintez o firma ? Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum