Pagina de start a forumului forum.infiintarisocietati.ro www.infiintarisocietati.ro
Cu noi incepe afacerea dumneavoastra

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Firma transport persoane

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.infiintarisocietati.ro -> Aici puteti pune intrebari sau puteti aborda orice subiect legat de infiintarea sau modificarea unei societati comerciale !
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
catalin
Vizitator

MesajTrimis: Mie Iun 25, 2008 7:26 am    Titlul subiectului: Firma transport persoane Răspunde cu citat (quote)

Buna ziua.

As dori sa stiu care sunt pasii sau cerintele pentru a infiinta o firma de transport persoane (cu microbuze pt. inceput).

As mai fi interesat sa stiu care ar fi conditiile pt. ca firma sa poata face transporturi si extern, nu doar intern.

PS: Poate imi spuneti si ce conditii trebuie sa indeplineasca soferii.

Multumesc,
Catalin
Sus
avocatjalba
Site Admin

Data înscrierii: 27/Oct/2005
Locație: Bucuresti, Telefoane contact : 021 321 65 12 , 0723 666 816, 0744 300 828

MesajTrimis: Mie Iun 25, 2008 8:39 pm    Titlul subiectului: Firma transport persoane Răspunde cu citat (quote)

Stimate Domn Catalin,

Doriti ca firma sa o faceti prin intermediul nostru ? Sediul firmei va fi in Bucuresti sau Jud.Ilfov? In functie de raspunsul d-voastra promitem ca va vom raspunde cu promtitudine.

Cu stima Av.Jalba Mihai Narciss
www.infiintarisocietati.ro

Cabinet de Avocat " Jalba Mihai Narciss''
Adresa : Bucuresti, Str.Emil Girleanu nr.6, Bl.V52C, Sc.1, Et.3, Ap.11, interfon 111, Sector 3
Telefoane : 021 321 65 12 , 0723 666 816, 0744 300 828;
Fax: 021 326 57 75
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
Catalin
Vizitator

MesajTrimis: Joi Iun 26, 2008 3:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Va multumesc pentru raspunsul prompt.

Ma intereseaza infiintarea unui astfel de societati comerciale prin intermediul dvs.. Sediul firmei va fi in Bucuresti (voi face un SRL special pt. aceasta firma).

Totusi, va rog sa nu omiteti sa raspundeti la intrebarile mele:
1. De ce licente as avea nevoie pentru a putea realiza transportul de persoane (atat masina cat si soferii).
2. In cat timp se pot obtine aceste licente.
3. Daca as dori sa fac transport INTERNATIONAL, de ce acte as avea nevoie?
4. Soferii ce conditii trebuie sa indeplineasca? Varsta minima, experienta, atestate?

Mentionez ca este vorba de transport persoane cu microbuz.

Multumesc,
Catalin Stanescu
Sus
avocatjalba
Site Admin

Data înscrierii: 27/Oct/2005
Locație: Bucuresti, Telefoane contact : 021 321 65 12 , 0723 666 816, 0744 300 828

MesajTrimis: Sâm Iun 28, 2008 10:31 am    Titlul subiectului: Infiintare firma transport de persoane Răspunde cu citat (quote)

Stimate Vizitator Catalin Stanescu.

Strict de infiintarea firmei ne putem ocupa dar din pacate de licentele de transport care sunt necesare ulterior infiintarii societatii nu ne ocupam; nu cunoastem nici conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca viitorii soferi ai firmei.

Cu stima Av.Jalba Mihai Narciss
www.infiintarisocietati.ro

Cabinet de Avocat " Jalba Mihai Narciss''
Adresa : Bucuresti, Str.Emil Girleanu nr.6, Bl.V52C, Sc.1, Et.3, Ap.11, interfon 111, Sector 3
Telefoane : 021 321 65 12 , 0723 666 816, 0744 300 828;
Fax: 021 326 57 75
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.infiintarisocietati.ro -> Aici puteti pune intrebari sau puteti aborda orice subiect legat de infiintarea sau modificarea unei societati comerciale ! Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum