| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
BogdanB
Data înscrierii: 24/Mai/2008 Mesaje: 1 Locație: Satu Mare
|
Trimis: Mar Mai 27, 2008 6:05 am Titlul subiectului: Infiintare fabrica |
|
|
Buna ziua,
Am si eu cteva intrebari legate de autorizatiile necesare pentru infiintarea si deschiderea unei fabrici:
1. Exista ceva autorizatii, permisiuni sau alte conventii/ intelegeri cu organele de stat pentru constructia unei fabrici de asamblare a unor parti de otel, care ar fi necesare sau obligatorii pentru inceperea productiei in acea fabrica?
2. Daca da, care ar fi pasii de urmat. Care ar fi conditiile pentru a deschide o fabrica cu acest profil, trebuie ca angajatii sa aiba o anumita competenta obligatorie, sa indeplineasca anumite standarde ISO sau alte standarde cantitative sau calitative?
3. Cat dureaza obtinerea aprobarilor, autorizatiilor?
4. Care sunt costurile (estimativ) pentru obtinerea autorizatiilor de orice fel?
Va multumesc |
|
| Sus |
|
 |
avocatjalba Site Admin
Data înscrierii: 27/Oct/2005 Mesaje: 583 Locație: Bucuresti, Telefoane contact : 021 321 65 12 , 0723 666 816, 0744 300 828
|
Trimis: Mar Mai 27, 2008 9:06 pm Titlul subiectului: Infiintare fabrica |
|
|
Stimate Vizitator,
Din pacate noi nu ne ocupam de obtinerea autorizatiilor de constructie ci numai de autorizatii de functionare pentru societati comerciale ;
Cu stima av.Jalba Mihai Narciss
www.infiintarisocietati.ro |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|