| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
dragoi ciprian
Data înscrierii: 04/Dec/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Vin Dec 05, 2008 7:23 am Titlul subiectului: infintare firma |
|
|
Sal. Sunt intr-o dilema si de aceia am decis sa cer un sfat de la persoane cu experienta.Eu lucrez in domeniul auto si nu am nici un act care sa dovedeasca sau ,si sa acopere activitatea desfasurata.As dori sa deschid o societate sau o firma, ceva de genu.AF.SC .SRL.Ce-o fi, ca nu ma pricep.Dar nu doresc prea mari complicatii cu Statul sau cu actele.Eu doar prestez servicii si atat.Ce recomandati?Locul in care desfasor activitatea nu e in propritatea mea , evreo problema?
Proprietarii sunt decedati.Mai egzact e vorba de pamintul bunicilor unde am ridicat un garaj fara fundatie sa pot lucra.Va multumesc pentru timpul si atentia acordata si sper sa pot gasi un raspuns. |
|
| Sus |
|
 |
avocatjalba Site Admin
Data înscrierii: 27/Oct/2005 Mesaje: 583 Locație: Bucuresti, Telefoane contact : 021 321 65 12 , 0723 666 816, 0744 300 828
|
Trimis: Vin Dec 05, 2008 8:48 pm Titlul subiectului: infintare firma |
|
|
Stimate Domn Dragoi Ciprian,
Pentru a va raspunde corect la intrebarile puse de d-voastra am nevoie de mai multe detalii referitoare la :
-care este activitatea pe care doriti sa o efectuati - cumva cea de service auto ?
-doriti sa aveti si angajati ( va intreb acest lucru deoarece la PFA sau AF nu aveti voie sa aveti angajati ) ?
-aveti autorizatie de constructie si proces verbal de receptie a lucrarii pentru constructia ridicata (este important acest lucru deoarece la declararea unui eventual punct de lucru este necesar sa aveti actele in regula pentru constructia respectiva )?
Legat tot de constructie este foarte important de stiut daca s-a facut mostenirea in urma decesului bunicilor ?
In incheiere va sugerez totusi sa-mi telefonati la unul din numerele de mai jos deoarece ar fi mult mai util un dialog telefonic intre noi.
Cu stima Av.Jalba Mihai Narciss
www.infiintarisocietati.ro
Cabinet de Avocat " Jalba Mihai Narciss''
Adresa : Bucuresti, Str.Emil Girleanu nr.6, Bl.V52C, Sc.1, Et.3, Ap.11, interfon 111, Sector 3
Telefoane : 021 321 65 12 , 0723 666 816, 0744 300 828;
Fax: 021 326 57 75 |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|