| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
andreea_kristea@yahoo.com Vizitator
|
Trimis: Dum Dec 18, 2005 11:24 am Titlul subiectului: norme, autorizatii infiintare firma - societate comerciala |
|
|
As dori sa-mi spuneti, care sunt normele, conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca o societate comerciala, avand obiect de activitate-cod CAEN 8514-activitati referitoare la sanatatea umana;
9302-coafura si alte activitati de infrumusetare;
9304-activitati de intretinere corporala;
7414-activitati de consultanta pentru afaceri si management, conditii impuse de cele 5 ministere-P.S.I, MEDIU,SANITAR, SANITAR-VETERINAR SI PROTECTIA MUNCII.
Sigur, am depus acea declaratie pe propria raspundere, insa nu stim care sunt aceste norme. Nu m-a putut ajuta nimeni. Ma intereseaza un act normativ unde sa le gasesc. Am aflat ca in urma modif.ordinului 876/2005, nu mai ai nevoie de nici un aviz in ceea ce priveste mediul.De la pompieri, doar niste extinctoare. Raman celelalte ministere. Asadar, unde le pot gasi?
Va multumesc frumos. |
|
| Sus |
|
 |
avocatjalba Site Admin
Data înscrierii: 27/Oct/2005 Mesaje: 583 Locație: Bucuresti, Telefoane contact : 021 321 65 12 , 0723 666 816, 0744 300 828
|
Trimis: Dum Dec 18, 2005 8:32 pm Titlul subiectului: norme, autorizatii infiintare firma - societate comerciala |
|
|
Incep prin a va spune ca acest cod CAEN 8514-activitati referitoare la sanatatea umana nu poate fi pus ca activitate la o societate comerciala alaturi de alte obiecte care nu au legatura cu activitatile legate de sanatatea umana ; asa ca celelalte activitati enumerate de dumneavoastra nu le veti putea trece in Actul Constitutiv. Singurul obiect legat de comert care ar “convietui” cu obiectul principal (cod CAEN 8514) ar fi cel de comert cu medicamente sau aparatura medicala. Nu inteleg la ce va referiti cand spuneti, citez: “Sigur, am depus acea declaratie pe propria raspundere, insa nu stim care sunt aceste norme”. Ati depus deja lucrarea la Registrul Comertului ? Va intreb aceasta pentru a va putea raspunde la intrebarea legata de autorizatile de functionare in baza declaratiei pe propria raspundere.
Pentru mai multe amanunte sunati-ne la unul din telefoanele 321.65.12, 0723.666.816, 0744.300.828 sau intrati la www.infiintarisocietati.ro pe pagina de forum si scrieti-ne din nou.
Cu stima Av.Jalba Mihai Narciss. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|