Pagina de start a forumului forum.infiintarisocietati.ro www.infiintarisocietati.ro
Cu noi incepe afacerea dumneavoastra

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Prestari servicii in strainatate...

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.infiintarisocietati.ro -> Cum infiintez o firma ?
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
danniell

Data înscrierii: 27/Iul/2006

MesajTrimis: Mar Ian 16, 2007 8:57 pm    Titlul subiectului: Prestari servicii in strainatate... Răspunde cu citat (quote)

Mai intai de toate tin sa va multumesc pentru raspunsurile dumneavoastra.
As mai indrazni insa sa va mai pun cateva intrebari,daca se poate(mentionez ca urmeaza sa imi deschid o firma cu care urmeaza sa plec in Franta,cu un contract de colaborare,la un patron francez):
1.In ce conditii pot sa angajez in firma mea un strain (albanez) care are acte legale in Italia(permis de sogiorno de 9 ani)?
2.In ce conditii pot sa am un asociat strain(este vb de aceeasi persoana albaneza).
3.Care situatie ar fi mai avantajoasa si mai usor de realizat(angajat sau asociat)?

Va multumesc anticipat!!!!

P.S.-persoana straina este persoana juridica.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
danniell

Data înscrierii: 27/Iul/2006

MesajTrimis: Mie Ian 17, 2007 5:21 pm    Titlul subiectului: Re: Prestari servicii in strainatate... Răspunde cu citat (quote)

Mai intai de toate tin sa va multumesc pentru raspunsurile dumneavoastra.
As mai indrazni insa sa va mai pun cateva intrebari,daca se poate(mentionez ca urmeaza sa imi deschid o firma cu care urmeaza sa plec in Franta,cu un contract de colaborare,la un patron francez):
1.In ce conditii pot sa angajez in firma mea un strain (albanez) care are acte legale in Italia(permis de sogiorno de 9 ani)?
2.In ce conditii pot sa am un asociat strain?
3.Care situatie ar fi mai avantajoasa si mai usor de realizat(angajat sau asociat)?

Va multumesc anticipat!!!!

P.S.-persoana straina este persoana fizica(imi cer scuze,gresisem prima data)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
avocatjalba
Site Admin

Data înscrierii: 27/Oct/2005
Locație: Bucuresti, Telefoane contact : 021 321 65 12 , 0723 666 816, 0744 300 828

MesajTrimis: Mie Ian 17, 2007 9:51 pm    Titlul subiectului: Prestari servicii in strainatate... Răspunde cu citat (quote)

Referitor la conditiile de angajare nu cunosc raspunsul exact la aceasta intrebare si nu vreau sa va induc in eroare; dar pot sa va spun ca sigur este mult mai usor sa-l luati ca asociat; conditiile pentru al lua ca asociat nu sunt speciale - sunt comune cu cele asociatului roman - cu o singura exceptie : daca persoana straina nu are numar de inregistrare fiscala in Romania nu are nevoie de cazier fiscal ci va da in locul acesteia o declaratie pe propria raspundere in care se specifica ca nu are datorii de natura fiscala fata de statul roman etc......

Cu stima av.Jalba Mihai Narciss
www.infiintarisocietati.ro
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.infiintarisocietati.ro -> Cum infiintez o firma ? Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum