| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
danniell
Data înscrierii: 27/Iul/2006 Mesaje: 8
|
Trimis: Mar Ian 16, 2007 8:57 pm Titlul subiectului: Prestari servicii in strainatate... |
|
|
Mai intai de toate tin sa va multumesc pentru raspunsurile dumneavoastra.
As mai indrazni insa sa va mai pun cateva intrebari,daca se poate(mentionez ca urmeaza sa imi deschid o firma cu care urmeaza sa plec in Franta,cu un contract de colaborare,la un patron francez):
1.In ce conditii pot sa angajez in firma mea un strain (albanez) care are acte legale in Italia(permis de sogiorno de 9 ani)?
2.In ce conditii pot sa am un asociat strain(este vb de aceeasi persoana albaneza).
3.Care situatie ar fi mai avantajoasa si mai usor de realizat(angajat sau asociat)?
Va multumesc anticipat!!!!
P.S.-persoana straina este persoana juridica. |
|
| Sus |
|
 |
danniell
Data înscrierii: 27/Iul/2006 Mesaje: 8
|
Trimis: Mie Ian 17, 2007 5:21 pm Titlul subiectului: Re: Prestari servicii in strainatate... |
|
|
Mai intai de toate tin sa va multumesc pentru raspunsurile dumneavoastra.
As mai indrazni insa sa va mai pun cateva intrebari,daca se poate(mentionez ca urmeaza sa imi deschid o firma cu care urmeaza sa plec in Franta,cu un contract de colaborare,la un patron francez):
1.In ce conditii pot sa angajez in firma mea un strain (albanez) care are acte legale in Italia(permis de sogiorno de 9 ani)?
2.In ce conditii pot sa am un asociat strain?
3.Care situatie ar fi mai avantajoasa si mai usor de realizat(angajat sau asociat)?
Va multumesc anticipat!!!!
P.S.-persoana straina este persoana fizica(imi cer scuze,gresisem prima data) |
|
| Sus |
|
 |
avocatjalba Site Admin
Data înscrierii: 27/Oct/2005 Mesaje: 583 Locație: Bucuresti, Telefoane contact : 021 321 65 12 , 0723 666 816, 0744 300 828
|
Trimis: Mie Ian 17, 2007 9:51 pm Titlul subiectului: Prestari servicii in strainatate... |
|
|
Referitor la conditiile de angajare nu cunosc raspunsul exact la aceasta intrebare si nu vreau sa va induc in eroare; dar pot sa va spun ca sigur este mult mai usor sa-l luati ca asociat; conditiile pentru al lua ca asociat nu sunt speciale - sunt comune cu cele asociatului roman - cu o singura exceptie : daca persoana straina nu are numar de inregistrare fiscala in Romania nu are nevoie de cazier fiscal ci va da in locul acesteia o declaratie pe propria raspundere in care se specifica ca nu are datorii de natura fiscala fata de statul roman etc......
Cu stima av.Jalba Mihai Narciss
www.infiintarisocietati.ro |
|
| Sus |
|
 |
|