Pagina de start a forumului forum.infiintarisocietati.ro www.infiintarisocietati.ro
Cu noi incepe afacerea dumneavoastra

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Problema bilant

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.infiintarisocietati.ro -> Aici puteti pune intrebari sau puteti aborda orice subiect legat de infiintarea sau modificarea unei societati comerciale !
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Paul Mihai

Data înscrierii: 23/Sep/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Mar 30, 2009 2:40 pm    Titlul subiectului: Problema bilant Răspunde cu citat (quote)

Buna ziua,

Sunt asociatul unic al unei firme care nu a avut activitate de la infiintare, adica din 2007.
Pentru ca nu am depus nici un fel de declaratie pana la jumatatea lui 2008(inactivitate,010 etc) a trebuit sa platesc amenzi, Le-am platit si de atunci situatia parea sa fie rezolvata.
Uitandu-ma pe siteul registrului comertului am observat ca pt firma mea bilantul nu a fost depus pe 2007. Mentionez ca eu am depus declaratii de inactivitate la administratia financiara trimestrial, plus alte declaratii.
Ma puteti ajuta cu un sfat? Daca nu am activitate nu am ce bilant sa depun. Este necesara vreo declaratie in plus? Sunt pasibil de amenda?

Va multumesc anticipat,

Paul Mihai Chiritescu
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
avocatjalba
Site Admin

Data înscrierii: 27/Oct/2005
Locație: Bucuresti, Telefoane contact : 021 321 65 12 , 0723 666 816, 0744 300 828

MesajTrimis: Lun Mar 30, 2009 4:39 pm    Titlul subiectului: Re: Problema bilant Răspunde cu citat (quote)

Stimate Domn Paul Mihai Chiritescu,

Incep prin a va spune ca indiferent daca aveti activitate sau nu, bilantul anual trebuie facut si depus atat la Adiminitratia Financiara cat si la Registrul Comertului ( nu vi se va aplica nici o amenda pentru intarzierea in depunerea bilantului la Registrul Comertului); daca insa nu o sa depuneti si bilanturile viitoare la Registrul Comertului indiferent ca firma este pe zero sau nu societatea d-voastra va intra in dizolvare.

Cu stima Av.Jalba Mihai Narciss
www.infiintarisocietati.ro

Cabinet de Avocat " Jalba Mihai Narciss''
Adresa : Bucuresti, Str.Emil Girleanu nr.6, Bl.V52C, Sc.1, Et.3, Ap.11, interfon 72C, Sector 3
Telefoane : 021 321 65 12 , 0723 666 816, 0744 300 828;
Fax: 021 326 57 75

Sunt asociatul unic al unei firme care nu a avut activitate de la infiintare, adica din 2007.
Pentru ca nu am depus nici un fel de declaratie pana la jumatatea lui 2008(inactivitate,010 etc) a trebuit sa platesc amenzi, Le-am platit si de atunci situatia parea sa fie rezolvata.
Uitandu-ma pe siteul registrului comertului am observat ca pt firma mea bilantul nu a fost depus pe 2007. Mentionez ca eu am depus declaratii de inactivitate la administratia financiara trimestrial, plus alte declaratii.
Ma puteti ajuta cu un sfat? Daca nu am activitate nu am ce bilant sa depun. Este necesara vreo declaratie in plus? Sunt pasibil de amenda?

Va multumesc anticipat,

Paul Mihai Chiritescu[/quote]
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.infiintarisocietati.ro -> Aici puteti pune intrebari sau puteti aborda orice subiect legat de infiintarea sau modificarea unei societati comerciale ! Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum