| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Mirch
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 1 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Iul 11, 2006 7:12 am Titlul subiectului: sediu firma in apartament (succesiune necesara ?) |
|
|
As dori sa infiintez un SRL pt activitati de proiectare constructii in apartamentul in care locuiesc impreuna cu mama mea. Mentionez ca tatal meu a decedat in urma cu 2 ani iar succesiunea inca nu este facuta.
Pe titlul de proprietate mama este proprietar iar tatal coproprietar.
As dori sa stiu daca e necesar a se efectua succesiunea pt. a putea infiinta firma (este nevoie de acordul ambilor proprietari ?) |
|
| Sus |
|
 |
avocatjalba Site Admin
Data înscrierii: 27/Oct/2005 Mesaje: 583 Locație: Bucuresti, Telefoane contact : 021 321 65 12 , 0723 666 816, 0744 300 828
|
Trimis: Mie Iul 12, 2006 9:18 pm Titlul subiectului: sediu firma in apartament (succesiune necesara ?) |
|
|
Da, este obligatoriu sa faceti succesiunea deoarece contractul de inchiriere sau de comodat trebuie semnat de ambii coproprietari;
321.65.12, 0723.666.816, 0744.300.828 sau scrieti-ne la pagina CONTACT de pe situl nostru www.infiintarisocietati.ro sau pe mail la office@infiintarisocietati.ro;
Cu stima Av.Jalba Mihai Narciss
www.infiintarisocietati.ro |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|