Pagina de start a forumului forum.infiintarisocietati.ro www.infiintarisocietati.ro
Cu noi incepe afacerea dumneavoastra

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

sediu firma in apartament (succesiune necesara ?)

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.infiintarisocietati.ro -> Ce este contractul de comodat si la ce ne foloseste ?
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Mirch

Data înscrierii: 11/Iul/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Iul 11, 2006 7:12 am    Titlul subiectului: sediu firma in apartament (succesiune necesara ?) Răspunde cu citat (quote)

As dori sa infiintez un SRL pt activitati de proiectare constructii in apartamentul in care locuiesc impreuna cu mama mea. Mentionez ca tatal meu a decedat in urma cu 2 ani iar succesiunea inca nu este facuta.
Pe titlul de proprietate mama este proprietar iar tatal coproprietar.

As dori sa stiu daca e necesar a se efectua succesiunea pt. a putea infiinta firma (este nevoie de acordul ambilor proprietari ?)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
avocatjalba
Site Admin

Data înscrierii: 27/Oct/2005
Locație: Bucuresti, Telefoane contact : 021 321 65 12 , 0723 666 816, 0744 300 828

MesajTrimis: Mie Iul 12, 2006 9:18 pm    Titlul subiectului: sediu firma in apartament (succesiune necesara ?) Răspunde cu citat (quote)

Da, este obligatoriu sa faceti succesiunea deoarece contractul de inchiriere sau de comodat trebuie semnat de ambii coproprietari;

321.65.12, 0723.666.816, 0744.300.828 sau scrieti-ne la pagina CONTACT de pe situl nostru www.infiintarisocietati.ro sau pe mail la office@infiintarisocietati.ro;

Cu stima Av.Jalba Mihai Narciss
www.infiintarisocietati.ro
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.infiintarisocietati.ro -> Ce este contractul de comodat si la ce ne foloseste ? Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum