| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
ana Vizitator
|
Trimis: Dum Ian 14, 2007 9:25 am Titlul subiectului: sediul social |
|
|
| Am infiintat in 2005 o firma cu sediul social in apartamentul meu, intre timp m-am mutat de acolo, iar sediul a ramas tot pe adresa veche. Firma are activitatea suspendata pe 3 ani de zile la Registrul Comertului. Este vreo problema ca nu am schimbat sediul societatii? |
|
| Sus |
|
 |
avocatjalba Site Admin
Data înscrierii: 27/Oct/2005 Mesaje: 583 Locație: Bucuresti, Telefoane contact : 021 321 65 12 , 0723 666 816, 0744 300 828
|
Trimis: Dum Ian 14, 2007 7:57 pm Titlul subiectului: sediul social |
|
|
In mod normal ar fi trebuit sa schimbati sediul social; in ceea ce-l priveste pe proprietar, acesta poate sa-si infiinteze si el o societate cu sediul social la aceiasi adresa, legea permite acest lucru, insa trebuie sa se tina cont de cate camere are apartamentul respectiv: daca avem un apartament cu 2 camere putem avea doua sedii sociale.
Cu stima av.Jalba Mihai Narciss
www.infiintarisocietati.ro
Ultima modificare efectuată de către avocatjalba la Mar Iul 03, 2007 10:56 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|