Pagina de start a forumului forum.infiintarisocietati.ro www.infiintarisocietati.ro
Cu noi incepe afacerea dumneavoastra

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Suspendare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.infiintarisocietati.ro -> Cum se face suspendarea activitatii unei firme ?
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
guguluff

Data înscrierii: 10/Ian/2007

MesajTrimis: Mie Ian 10, 2007 8:59 am    Titlul subiectului: Suspendare Răspunde cu citat (quote)

De fapt problema este mai complexa. Am inchis punctul de lucru in anul 2004 si de atunci n-am mai avut activitate, nici angajati. Mentionez ca sunt asociat unic intr-un SRL. Am fost chemata la Admin. Financiara sa depun fisa 010 si mi s-a spus ca sunt pasibila de amenda dar nu mi-a spus nimeni ce sa fac in acest sens si unde sa ma adresez.
Deci va rog sa-mi spuneti cat ma costa sa intru in legalitate cu totul: la Reg. Com. cu suspendarea activitatii dar si o probabila amenda ca n-am facut aceasta suspendare acum 2 ani si la Admin. Fin. unde trebuia sa declar ca nu mai am activitate si nici angajati. Ma intereseaza atat darile si amenzile catre stat dar si tariful firmei dvs.
Va multumensc anticipat.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
avocatjalba
Site Admin

Data înscrierii: 27/Oct/2005
Locație: Bucuresti, Telefoane contact : 021 321 65 12 , 0723 666 816, 0744 300 828

MesajTrimis: Mie Ian 10, 2007 10:07 pm    Titlul subiectului: Suspendare activitate firma Răspunde cu citat (quote)

Luati legatura in primul rand cu un contabil - el este singurul im masure sa va ajute pe partea cu administratia (deoarece noi nu avem de unde sa stim care este cuantumul amenzii - eventual mergeti personal si intrebati la administratia financiara acest lucru) ; in principiu o suspendare de activitate va costa aproximativ 450 lei;

Pentru mai multe amanunte si o eventuala programare sunati-ne la unul din telefoanele 321.65.12, 0723.666.816, 0744.300.828 sau contactati-ne la pagina CONTACT pe situl nostru www.infiintarisocietati.ro sau pe e-mail la ofice@infiintarisocietati.ro.
Ce va mai pot spune este faptul ca sotia mea a lucrat 11 ani pana de curand ca jurista la Biroul Unic din cadrul Registrului Comertului. Prin cele spuse nu vreau decat sa va dau incredere in perspectiva unei colaborari benefice cu cabinetul nostru.

Cu stima Av.Jalba Mihai Narciss
www.infiintarisocietati.ro
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
kondordv
Vizitator

MesajTrimis: Vin Ian 18, 2008 1:49 pm    Titlul subiectului: ciudata procedura romaneasca Răspunde cu citat (quote)

Eu am infiintat de curand o societate comerciala, si alerg in toate partile sa fiu in relgula sa fac toate formalitatile ca sa pot incepe activitatea. La ITM cozi de te doare capul si mai mult cu formularul lor de angajari de pe site am fost refuzat ca nu era bun, chiar a trebuit sa apelez la forumuri ca sa gasesc un formular mai vechi si sa mi se accepte dupa nu stiu cate drumuri.

Acuma sa trec la subiect, din tot ce am vazut aici, si am mai si patit, am impresia ca institutiile de stat pandesc, abia asteapta fara sa te informeze sa intri intr-o nelegalitate ca sa si aplice amenzi. Eu cred ca nu ar trebui nici o amenda platita statului Roman tu ca persoana juridica, atata timp cat nu ai fost instiintat la sediul firmei. Nu e posibil sa ma trezesc dupa vreo 2 ani ca nu stiu ce am gresit si n-am facut, iar cei de la camera de comertz, scuzati-ma dar nu au nici un pliant privind procedurile ce le ai de facut ca sa fi in legalitate, nu iti strang mana, nu se bucura ca ai infiintat o noua societate comerciala, si nici nu-ti ureaza succes, caci de fapt tu devi un adevarat cotizant la stat imediat ce ai infiintat societatea.

Tot aici mai am o problema, problema contributiei la pensie, cum poate sa spuna lumea caci contributia la pensie e de 6% atata timp cat si firma plateste contributia la pensie pentru fiecare salariat, firma nu va iesi niciodata la pensie, iar daca firma plateste pentru salariat de ce nu se trece totalul de contributie la pensie adica 12%+6% sa stie tot omul care e adevarata contributie la pensie. Ce is magariile astea? Nu mai suport, cum pot sa mearga atatea taxe la stat si de vazut in tara asta ca misca ceva, nu se vede nimic?
Sus
avocatjalba
Site Admin

Data înscrierii: 27/Oct/2005
Locație: Bucuresti, Telefoane contact : 021 321 65 12 , 0723 666 816, 0744 300 828

MesajTrimis: Sâm Ian 19, 2008 11:21 pm    Titlul subiectului: ciudata procedura romaneasca Răspunde cu citat (quote)

Stimate Vizitator,

Aveti perfecta dreptate si va inteleg atat supararea cat si indignarea dar legile trebuiesc respectate indiferent cum ar fi ele.

Cu stima av.Jalba Mihai Narciss
www.infiintarisocieati.ro
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.infiintarisocietati.ro -> Cum se face suspendarea activitatii unei firme ? Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum