| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Costel Mitu Vizitator
|
Trimis: Vin Noi 03, 2006 9:59 am Titlul subiectului: Suspendarea activitatii |
|
|
Sint administrator cu drepturi depline al unei firme in functiune in acest moment, care are toate actele si contabilitatea in regula.As dori sa apelez la dumneavaostra pentru suspenadrea activitatii pe 3 ani.Va rog sa-mi spuneti care sint cheltuielile,in cit timp se poate rezolva(de fapt ma intereseaza daca se poate face anticipat, adica firma sa mai functioneze pina la 31 decembrie 2006 dar demersurile sa se faca de acum).Mentionez ca firma are sediul in apartamentul meu, iar de la 1 octombrie 2006 a expirat contractul de comodat intre firma si proprietari(eu si sotia).De asemenea mentionez ca actionarii nu sint in tara in aceasta perioada.
Va multumesc |
|
| Sus |
|
 |
avocatjalba Site Admin
Data înscrierii: 27/Oct/2005 Mesaje: 583 Locație: Bucuresti, Telefoane contact : 021 321 65 12 , 0723 666 816, 0744 300 828
|
Trimis: Dum Noi 05, 2006 8:56 pm Titlul subiectului: Suspendarea activitatii unei firme pe o perioada de 3 ani |
|
|
Pretul total pentru suspendarea activitatii unei societati este de 450 lei noi; in principiu se pot face demersurile de acum pentru ca suspendarea activitatii firmei sa intervina efectiv de la 01.01.2008; nu conteaza daca sediul firmei este expirat; vom avea insa nevoie ca Hotararea Adunarii Generale sau Actul Aditional sa fie semnate de asociatii firmei (banuiesc ca societatea imbraca forma juridica a unui SRL si nu a unui S.A. chiar daca d-voastra ati scris in finalul mesajului ''actionarii'');
Pentru mai multe amanunte si o eventuala programare sunati-ne la unul din telefoanele 321.65.12, 0723.666.816, 0744.300.828 sau scrieti-ne la pagina CONTACT de pe situl nostru www.infiintarisocietati.ro sau pe mail la office@infiintarisocietati.ro;
Cu stima Av.Jalba Mihai Narciss
www.infiintarisocietati.ro |
|
| Sus |
|
 |
Costel Mitu Vizitator
|
Trimis: Mie Noi 08, 2006 10:59 am Titlul subiectului: |
|
|
Va multumesc pentru raspuns.
Va rog sa ma mai lamuriti asupra unui aspect.Este vorba despre un SRL.Ambii asociati se afla in Canada si sint si cetateni canadieni cu adresa stabila in Canada.Este exclusa venirea lor in Romania pentru semnarea hotaririi adunarii generale.Este suficient ca ei sa semneze aceasta hotarire a adunarii generale si sa o trimita prin posta sau este necesara o legalizare in Canada urmata de traducere legalizata in Romania?Mentionez ca ei sint de acord cu suspendarea activitatii, dar nu sint dispusi sa se deranjeze prea mult pentru asta.
Cu respect |
|
| Sus |
|
 |
Costel Mitu Vizitator
|
Trimis: Mie Noi 08, 2006 11:04 am Titlul subiectului: |
|
|
In pretul de 450 RON intra toate chletuielile legate de suspendarea activitatii, sau doar onorariul firmei dumneavoastra?
Va multumesc |
|
| Sus |
|
 |
avocatjalba Site Admin
Data înscrierii: 27/Oct/2005 Mesaje: 583 Locație: Bucuresti, Telefoane contact : 021 321 65 12 , 0723 666 816, 0744 300 828
|
Trimis: Mie Noi 08, 2006 9:47 pm Titlul subiectului: Suspendarea activitatii unei firme pe o perioada de 3 ani |
|
|
Este de ajuns ca ei sa semneze Hotararea Adunarii Generale a Asociatilor sau Actul Aditional si imuternicirea si sa le trimita apoi prin posta (acest lucru v-as fi sugerat si eu); cel mai bine ar fi sa le trimitem pe mail actele si ei sa ni le trimita ulterior cu posta rapida; nu stiam ca asociatii firmei sunt cetateni straini; pretul total inclusiv taxe plus onorariu este de 650 lei noi;
Cu stima av.Jalba Mihai Narciss
www.infiintarisocietati.ro |
|
| Sus |
|
 |
Vizitator
|
Trimis: Joi Noi 09, 2006 10:55 am Titlul subiectului: |
|
|
Am sa comunic celor doi asociati raspunsul dumneavoastra.Urmeaza sa va contactez.
Va multumesc |
|
| Sus |
|
 |
avocatjalba Site Admin
|
|
| Sus |
|
 |
|