| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Vizitator
|
Trimis: Vin Apr 13, 2007 6:54 pm Titlul subiectului: Suspendarea unei activitati |
|
|
Buna seara
Va rog ajutati-ma in legatura cu o informatie.
Am depus o declaratie 010 de suspendarea activitatii a unei societatii comerciale pe data de01.09.2006 fara sa depun cererea de suspendare la Registul Comertului . Acum cand am vrut reiau activitatea m-a trimis la Registrul Comertului sa aduc o adresa in care am cerut reluarea activitatii si nu pot sa schimb si certificatul de inregistare. |
|
| Sus |
|
 |
avocatjalba Site Admin
Data înscrierii: 27/Oct/2005 Mesaje: 583 Locație: Bucuresti, Telefoane contact : 021 321 65 12 , 0723 666 816, 0744 300 828
|
Trimis: Dum Apr 15, 2007 5:48 pm Titlul subiectului: Suspendarea unei activitati |
|
|
Nu are nici o legatura declaratia 010 cu schimbarea certificatului de inregistrare ( si cred ca cei de la Registrul Comertului nu stiu daca d-voastra ati depus la administratia financiara declaratia 010); deci certificatul de inregistrare poate fi schimbat daca doriti acest lucru; oricum nu aveti cum sa aduceti de la Registrul Comertului un act care atesta ca ati reluat activitatea deoarece nu ati suspendat activitatea prin intermediul Registrului Comertului (acest lucru negativ s-a intamplat deoarece nu ati apelat inca de la inceput la persoane de specialitate - juristi in speta, sa faca inca de la inceput suspendarea activitatii firmei in locul d-voastra);
Cu stima av.Jalba Mihai Narciss
www.infiintarisocietati.ro |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|