Schimbare sediu social si cesiune parti sociale

Schimbare sediu social si cesiune parti sociale

Postby Horia » Tue Aug 07, 2007 2:06 pm

Buna ziua,
as dori sa schimb sediul social al societatii la care sunt actionar si administrator, sediu care momentan se afla in Constanta. Mutarea lui in Bucuresti se va face la o locatie pentru care voi avea un contract de comodat. Concomitent dorinta comuna este ca actualul meu asociat sa cesioneze partile sociale catre o alta persoana. Va rog frumos sa-mi spuneti care este ordinea corecta a acestor modificari si cum ar trebui sa procedez. Daca puteti sa va ocupati Dvs de toate aceste lucruri va rog sa-mi spuneti cat ar dura si ce costuri implica. Inca o intrebare: vreau sa declar un punct de lucru in Bucuresti si sa obtin toate autorizatiile necesare. Va puteti ocupa si de acest lucru?

Va multumesc anticipat,
Horia Farcasiu
Horia
 

Schimbare sediu social si cesiune parti sociale

Postby avocatjalba » Wed Aug 08, 2007 12:40 am

Stimate Domn Horia Farcasiu,

Incep prin a va spune ca noi ne putem ocupa aproape in intregime de lucrarea d-voastra (spun aproape deoarece noi nu putem si depune dosarul la Registrul Comertului din Constanta din lipsa timpului si din cauza distantei - ramanand ca unul din asociati, administratorul sau un imputernicit al acestora sa depuna dosarul gata pregatit de noi cu absolut toate actele necesare la Registrul Comertului) ; atat schimbarea sediului social, cesiunea de parti sociale cat si declararea punctului de lucru le putem face intr-o singura operatiune la Registrul Comertului din Constanta; inainte sa va dam si un pret avem o intrebare: declararea punctului de lucru doriti sa o faceti odata cu schimbarea sediului social si cu cesiunea de parti sociale ? aveti deja un contract de inchiriere sau de comodat si pentru punctul de lucru?

Durata finalizarii lucrarii este de aproximativ 3 saptamani;

Pentru mai multe amanunte si o eventuala programare sunati-ne la unul din telefoanele 321.65.12, 0723.666.816, 0744.300.828 sau scrieti-ne la pagina CONTACT de pe situl nostru www.infiintarisocietati.ro pe mail la office@infiintarisocietati.ro sau din nou pe forum;

Cu stima Av.Jalba Mihai Narciss
www.infiintarisocietati.ro
avocatjalba
Site Admin
 
Posts: 583
Joined: Thu Oct 27, 2005 4:26 pm
Location: Bucuresti, Telefoane contact : 021 321 65 12 , 0723 666 816, 0744 300 828


Return to Cum se schimba sediul social al unei firme ?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron