firma interfoane

firma interfoane

Postby opiadc » Fri Mar 02, 2007 4:36 pm

buna ziua si vreau sa incep prin a va multumi pt oportunitatea de a primi raspunsuri profesionale, bine documentate si complete in timp atat de scurt.
intrebarile mele sunt legate de infiintarea si functionarea unei firme care monteaza (si ofera service) interfoane de acces pt blocuri si case.
ma intereseaza la ce domeniu de activitate se incadreaza in codul Caen;daca firma poate functiona intr-un apartament unde va fi si sediul social al firmei si care este locuit;ce presupune contractul de comodat? este necesar deoarece apartamentul este proprietate particulara a mamei, dobandit prin cumparare si mostenire.
este nevoie de autorizatii suplimentare sau angajatii trebuie sa aiba o anumita specializare, avand in vedere ca este vorba de instalatii electrice?am inteles ca s-au modificat pretentiile in acest domeniu odata cu aderarea.
si ultima intrebare, referitoare tot la angajati:doi dintre viitorii angajati sunt incadrati cu carte de munca pe perioada normala de 8 ore la o firma cu profil electric, urmand ca la aceasta firma sa lucreze cu program fractionat, aproximativ 4 ore pe zi. care este modalitatea de a-i incadra legal? care este nr maxim de ore care poate fi incadrat in cartea de munca? sau exista o alta modalitate de colaborare? un contract de comision sau altceva? ei vor fi platiti in functie de lucrare si de nr de ore lucrate.
multumesc anticipat, monica
opiadc
 
Posts: 1
Joined: Fri Mar 02, 2007 4:05 pm

firma / societate interfoane

Postby avocatjalba » Mon Mar 05, 2007 8:43 pm

Stimata d-ra/d-na Monica,

Iata raspunsurile la intrebarile d-voastra:

Codul caen necesar este 4531 - Lucrări de instalaţii electrice; da, firma poate functiona intr-un apartament unde va fi si sediul social al firmei chiar daca este locuit - insa trebuie obligatoriu sa obtineti acordul asociatiei de proprietari si a patru vecini; contractul de comodat este un contract cu titlu gratuit; pentru a va putea fixa sediul social in locatia dorita este necesar sa incheiati un contract de comodat sau un contract de inchiriere (va puteti alege oricare din cele doua variante); in principiu nu este nevoie de autorizatii suplimentare si nici angajatii nu trebuie sa posede o anumita specializare pe profil electric; pentru lamuriri legate de statutul viitorilor angajati este bine sa luati legatura cu un contabil, contabil autorizat sau expert contabil;

Pentru mai multe amanunte si o eventuala programare sunati-ne la unul din telefoanele 321.65.12, 0723.666.816, 0744.300.828 sau contactati-ne la pagina CONTACT pe situl nostru www.infiintarisocietati.ro pe e-mail la ofice@infiintarisocietati.ro sau din nou pe Forum.


Cu stima Av.Jalba Mihai Narciss
www.infiintarisocietati.ro
avocatjalba
Site Admin
 
Posts: 583
Joined: Thu Oct 27, 2005 4:26 pm
Location: Bucuresti, Telefoane contact : 021 321 65 12 , 0723 666 816, 0744 300 828


Return to Cum infiintez o firma ?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron